U Londonu preminuo dečak pozitivan na virus korona

U Londonu je preminuo 13-ogodišnji dečak koji je bio pozitivan na koronavirus, saopštila je danas bolnica Kings koledž hospital.
U Londonu preminuo dečak pozitivan na virus korona
Foto: Pixabay
Dejli mejl navodi da je Ismail Mohamed Abdulvahab iz Londona preminuo u ponedeljak u toj bolnici i da za sada nije poznato da li je imao druge zdravstvene probleme.
 
"Nažalost, 13-ogodišnji dečak, koji je bio pozitivan na COVID-19, preminuo je i naše misli su sa njegovom porodicom u ovom trenutku, kojoj upućujemo saučešće", navodi se u saopštenju bolnice, prenosi Rojters.
  • Italijan

    01.04.2020 01:42
    Gde je predsednik
    Bojim se da se nas predsednik nije zarazio prilikom boravka u Madjarskoj. Ako je pozitivan , a u dobrom stanju neka glasno i jasno to i kaze. Nemojte da krijete nista od ljudi jer, uskoro niko nikom nece nistta vise da veruje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.