Tramp najavio dodatnu podršku malim preduzećima

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će tražiti od Kongresa više novca za pozajmice malim preduzećima pogođenim ekonomskom krizom zbog epidemije.
"Odmah ću zatražiti od Kongresa više novca za podršku malim preduzećima", naveo je Tramp na Tviteru.
 
On je izjavio danas da će tražiti od Kongresa više novca za pozajmice malim preduzećima ako prvobitnih 349 milijardi dolara izdvojenih prema zakonu o fiskalnoj stimulaciji ne bude dovoljno.
 
Desetine hiljada firmi obratilo se zajmodavcima, bankari se žale da ne mogu da pristupe sistemu administracije za mala preduzeća, a ministarstvo finansija još uvek ažurira smernice.
  • Joca

    04.04.2020 23:55
    Evo ti ga na
    Cetrdeset godina mi nista niste dali, j....e me sa kreditnim biroom i potvrdom o placenom porezu. Sad vam je vazan moj mali biznis da bi se odrzao vas veliki i vas kapital. Meni se sad ne radi i boli me glava, idem da odmorim jedno dve godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.