Otac Borisa Džonsona: Oporavak mog sina neće biti brz, neće se skoro vratiti na posao

Oporavak britanskog premijera Borisa Džonsona od virusa korona neće biti brz i neće se skoro vratiti na posao, izjavio je danas njegov otac.
Džonson je proveo dva dana na intenzivnoj nezi u bolnci Sent Tomas, a sinoć je vraćen na normalno odeljenje i tada je iz njegovog kabineta saopšteno da se nalazi u ranoj fazi oporavka.
 
"Trebaće mu vreme da se oporavi. Ne verujem da je moguće izaći iz bolnice i odmah se vratiti u Dauning strit svim svojim obavezama", rekao je za BBC Džonsonov otac Stenli.
 
Lekar sa intenzivne nege Dankan Jang kazao je da je u ovom trenutku "skoro nemoguće predvideti koliko će vremena biti
potrebno Džonsonu da se potpuno oporavi".
 
"Džonson je veoma bolestan i oporavak će potrajati. Niko ne može da zna koliki je taj period", rekao je Jang.
 
U odsustvu premijera, britansku vladu vodi ministar inostranih poslova Dominik Rab.
  • Nedonosce

    10.04.2020 15:00
    Nadam se da ce se oporaviti i zavrsiti u zatvoru zato sto je doveo naciju u opasnost i svesno sirio virus rukovajuci se sa obolelima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet