Navijači Panatinaikosa ranjeni Kalašnjikovim

Navijač Olimpijakosa pucao je na pristalice Panatinaikosa iz automatske puške i ranio dvojicu.
Navijač Olimpijakosa pucao je na pristalice Panatinaikosa iz automatske puške i ranio dvojicu.

Grčka policija saopštila je u subotu da su dva navijača košarkaškog kluba Panatinaikos ranjena vatrenim oružjem tokom organizovane i zakazane tuče sa navijačima Olimpijakosa.

Portparol bolnice u Korintu rekao je da je jedan navijač imao manje rane i da je otpušten, dok je drugi primnjen sa velikim povredama noge i prebačen u bolnicu u Atini.

Policija je navela da se radi o osobama u kasnim 20-tim godinama i da je na njih pucao navijač Olimpijakosa naoružan automatskom puškom AK-47 (Kalašnjikov).

Rivalske navijačke grupe Panatinaikosa i Olimpijakosa dogovorile su se da se u petak u ponoć nađu na pustom mestu u blizini Korinta kako bi se međusobno obračunale.

Sukob je počeo u petak posle meča u kojem je Panatinaikos u Barseloni pobedio Montepski i plasirao se u finale Evrolige.

  • misa tumbas

    07.05.2011 23:02
    i jedni i drugi
    debili debilni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet