Još tri žrtve virusa korona u Severnoj Makedoniji, ukupno preminulo 49 pacijenata

U Severnoj Makedoniji umrlo je još troje ljudi zaraženih korona virusom i broj žrtava te bolesti je porastao na 49, objavio je ministar zdravlja Venko Filipče.
Još tri žrtve virusa korona u Severnoj Makedoniji, ukupno preminulo 49 pacijenata
Foto: Pixabay
On je na Fejsbuku napisao da su na Klinici za infektivne bolesti preminula dva pacijenta, uzrasta od 85 i 77 godina, kao i jedan pacijent koji je imao hiruršku intervenciju u privatnoj skopskoj bolnici i bio pozitivan na "kovid 19".
 
U prethodna 24 sata, prema podacima koje je objavio Filipče, potvrđeno je 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pa ukupan broj dijagnostikovanih pacijenata u Severnoj Makedoniji sada iznosi 1.117 (929 aktivnih slučajeva).
 
Ministar zdravlja Severne Makedonije je istakao da je u petak registrovano ukupno 18 pacijenta koji su ozdravili od koronavirusa i naveo da je broj izlečenih porastao na 139.
 
"Sa Klinike za infektivne bolesti u Skoplju otišlo je 11 pacijenata, dva iz bolnice u Debru, a registrovano je još pet pacijenata koji su se lečili u kućnim uslovima i koji su na dva kontrolna testa bili negativni na koronavirus", precizirao je Filipče.
  • www

    17.04.2020 19:34
    Smrtnost 4,4%. U Srbiji 1,93. Znači, jako loše leče? Bašm da vidim da li ćete objaviti komentar, pošto samo pljuvanje po Srbiji objavljujete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.