Maloletnica u Novom Zagrebu svakog dana s ocem šetala psa, iako je imala virus korona

Maloletnica u Novom Zagrebu napuštala je svoj dom kako bi šetala psa, iako je znala da je zaražena koronavirusom, kažu čelnici u Hrvatskoj.
Maloletnica u Novom Zagrebu svakog dana s ocem šetala psa, iako je imala virus korona
Foto: Pixabay
"Podneta je i kaznena prijava za širenje i prenošenje zarazne bolesti. Mlađa žena s područja Novog Zagreba napustila je svoje mesto stanovanja, iako je bila pozitivna na koronavirus i bila joj je određena mera lečenja u kući", rekao je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić, a prenosi Index.hr.
 
Takođe, podnesena je prijava protiv jedne osobe koja je lagala da ima koronavirus.
 
O ovome se oglasila i zagrebačka policija.
 
"Prošle nedelje u Novom Zagrebu na Laništu, policijski službenici utvrdili su kako maloletnica koja ima potvrđen covid-19 uz određeno lečenje u kući i njen 52-godišnji otac koji ima izrečenu meru covid-19– samoizolacija, krše donesene mere", piše policija.
 
Oni su šetali psa, kažu iz policije.
 
"Unazad nedelju dana svakodnevno su izvodili psa u šetnju, te je ona takvim ponašanjem svesno dovela u opasnost od širenja i prenošenja zarazne bolesti ostale stanare i sugrađane. O svemu utvrđenom izvešteni su dežurni epidemiolog i sanitarni inspektor", navodi se, između ostalog, u saopštenju policije, a prenosi Index.
  • OM

    22.04.2020 12:59
    Pa ako su izbegavali kontakt sa ljudima nisu nikoga dovodili u opasnost. Sta vise, manja je opasnost nego od ljudi koji imaju koronu a ne pokazuju simptome, a kojih ne znamo koliko ima.
  • @Djura

    22.04.2020 08:44
    Slazem se za tetoviranje, samo sto bih ja tebi NEGATIVE tetovirao trajnom tetovazom
  • Vlada

    22.04.2020 08:12
    @Djura
    Džaba to kad frizeri ne rade i samo mogu da spustim šiške preko čela...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet