Rusija peta na svetu po broju zaraženih

U Rusiji je za poslednja 24 sata registrovan 11.231 novooboleli od kovida 19, a od početka epidemije je obolelo 177.160 osoba.
Rusija peta na svetu po broju zaraženih
Foto: Pixabay
Više od polovina zaraženih i preminulih registrovano je u Moskvi, epicentru epidemije u Rusiji.
 
Tokom noći u Moskvi su zabeležena 6.703 nova slučaja, čime se ukupan broj zaraženih od koronavirusa u prestonici Rusije popeo na 92.676.
 
Umrlo je 88 osoba za poslednja 24 sata, odnosno 1.625 od početka epidemije.
 
Oporavile su se više od 23.803 osobe. Prema broju inficiranih, Rusija je sada na petom mestu u svetu, posle SAD, Španije, Italije i Velike Britanije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.