Ministar spoljne trgovine BiH ponudio ostavku zbog učestvovanja na proslavi u vreme epidemije

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac ponudio je ostavku nakon brojnih kritika zbog njegovog učestvovanja u proslavi koja je održana u "Golf klubu" u Sarajevu, koji je održan uprkos merama zabrane okupljanja zbog pandemije virusa korona.

"Nakon veoma negativnih reakcija javnosti i kritika koje su mi uputili predsednika SNSD Milorad Dodik, ali i moje stranačke i parlamentarne kolege, spreman sam da ponudim ostavku i da svoj mandat stavim na raspolaganje predsedavajućem Saveta ministara", rekao je Košarac.

On je istakao da je prethodna dva dana izbegavao svaki kontakt i da se nalazi u kućnoj samoizolaciji u Istočnom Sarajevu, pa će narednih 14 dana ispunjavati radne obaveze i dogovorene sastanke onlajn radom od kuće.

"Svoj posao sam i do sada obavljao savesno i odgovorno, bez propusta i afera ili kritika javnosti, u interesu svih građana BiH i tako ću nastaviti do konačne odluke mojih pretpostavljenih", napisao je Košarac na Tviteru.

  • ma daaaaj

    08.05.2020 01:06
    Ponudio...molim lepo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.