U programu RTCG jutros greškom puštena Tompsonova pesma, kolegijum ispituje propust

Kolegijum Televizije Crne Gore saopštio je da je u Jutarnjem programu greškom emitovana numera proustaškog hrvatskog estradnog muzičara Marka Perkovića Tompsona.
"Treba istaći da tekst pesme nije problematičan i nema političkih i nacionalističkih konotacija, mada će kolegijum ispitati okolnosti kako je došlo do propusta i preduzeti odgovarajuće mere", navodi se u saopštenju TV CG.
 
Kolegijum je, uz žaljenje zbog greške, napomenuo da je u Jutarnjem programu bilo više od sat vremena razgovora i reportaža, upravo na temu antifašizma i podsećanja na Dan pobede i to s relevantnim gostima.
 
"Zlonamernih tumačenja radi, ističemo da je jasna, svima poznata uređivačka politika Radio Televizije Crne Gore, koja je zasnovana na temeljima antifašizma i evropskih vrednosti", navodi se u saopštenju kolegijuma, prenosi RTS.
  • milicica

    10.05.2020 02:15
    malo sutra
    greskom bagro lazljiva.Provocirate na sve nacine ali obice vam se o glavu i od vas nije nista bolji onaj koji vas posecuje.
  • Da

    09.05.2020 22:44
    I slucajno
    Su "greskom" Usli u Nato ..priznalitkz Kosove..ukinuli cirilicu...srpski jezik....oteli crkve ..zabranili PPNjegosa.....i slucajno su glavni preprodavaci droge ....itd itd.....Da i slucajno ce proci isto kao i NDH
  • Lala

    09.05.2020 19:25
    Crnjak
    To se desiko u Crnoj Gori a ne u Srbiji,nije mi jasno zasto srbijanski zivalj dozivljava histericne napade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet