Procvat prostitucije u Crnoj Gori za vreme epidemije, usluge nuđene preko dana zbog zabrane kretanja

Poslednjih meseci u Crnoj Gori je u porastu prostitucija, a to povećanje nije sprečila ni epidemija novog virusa korona.
Procvat prostitucije u Crnoj Gori za vreme epidemije, usluge nuđene preko dana zbog zabrane kretanja
Foto: Pixabay (ilustracija)
Virus Covid-19 samo je uticao na vreme kada se nude usluge, piše podgorički portal Vijesti pozivajući se na zvanične podatke.
 
Kako se navodi, zbog sve većeg siromaštva i gubitka radnih mesta zbog epidemije, sve je više onih koji nude seksualne usluge, a sve je više slučajeva kada žena na nagovor supruga počinje da se bavi prostitucijom.
 
Kako prenosi portal, usluge prostitucije su se više nudile tokom dana, kako bi se izbegle mere zabrane kretanja koje su važile od proglašenja epidemije.
 
Direktorka nevladine organizacije "Sigurna ženska kuća" Ljiljana Raičević kaže da je prema njenim saznanjima prostitucija procvetala poslednjih meseci kako se povećalo siromaštvo i da su u pitanju "maloletnice, izbeglički kampovi", ali i da je policija znala za neke događaje i da nije reagovala.
 
Kako je rekla, sve je više slučajeva da je žena primorana da se bavi tim poslom, a kao primer navela je ženu iz Nikšića, majku četvoro dece, koju je muž alkoholičar primoravao da se bavi prostitucijom, ponekad i za pet evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet