Prostitutke traže da im se dozvoli da ponovo rade: Naše usluge su sada veoma važne za klijente

Udruženje koje okuplja radnike u nemačkoj industriji seksa pozvalo je da se ukinu restriktivne mere koje se odnose na njen rad, a koje su donete zbog pandemije virusa korona.
Prostitutke traže da im se dozvoli da ponovo rade: Naše usluge su sada veoma važne za klijente
Foto: Pixabay
"Nije opravdano više zatvarati bordele i zabranjivati prostituciju", objavilo je udruženje u pismu upućenom na adrese 16 članova nemačkog parlamenta koji su nedavno pozvali na zabranu plaćanja seksualnih usluga. 
 
S obzirom na činjenicu da opada širenje zaraze virusom korona širom zemlje, industrija koja nudi seksualne usluge mora biti u mogućnosti da "ponovo zaradi i ponudi klijentima dobru uslugu koja je humana i za njih vrlo važna", navodi se u pismu.  
 
Tokom krize takva usluga mogla bi biti "od egzistencijalne važnosti" za klijente, navodi nemačko udruženje radnika seksualne industrije.
 
Utvrđen je i detaljan plan higijenskih mera i on je predstavljen političarima. Udruženje dalje ističe da su seksualni radnici posebno zainteresovani za higijenu i svoje zdravlje s obzirom na to da je to "njihov kapital".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet