Muzička industrija u SAD staje na jedan dan zbog ubistva Džordža Flojda

Muzička industrija u SAD danas će stati na jedan dan, kao odgovor na smrt Afroamerikanca Džordža Flojda, nakon što mu je tokom privođenja policajac klečao na vratu i usmrtio ga.
Sve tri najveće diskografske kuće u Americi na društvenim mrežama su objavile poruku da će na dan prekinuti da rade i ponovno uspostaviti vezu sa zajednicom, preneo je BBC. Zaposleni će danas biti slobodni kako bi učestvovali u danu akcije, a cilj je da se utiče na odgovornost i promene.
 
Mnoge velike zvezde oglasile su se povodom smrti Flojda.
 
Rijana je na Instagramu objavila o ljutnji i tuzi koju je doživela tokom poslednje nedelje.
 
"Kada vidim da moje ljude ubijaju i linčuju iz dana u dan, teško mi je u srcu", napisala je Rijana.
 
Bijonse je postavila video na Instagramu tražeći od fanova da potpišu peticiju kojom traže pravdu za Flojda.
 
"Svi smo bili svedoci njegovog ubistva usred dana", napisala je Bijonse i dodala da su svi slomljeni i zgroženi.
 
 
Pored njih reagovali su i Arijana Grande, Dr Dre, Džej Kol, Nik Kenon i drugi.
  • Јое

    02.06.2020 10:38
    Болесно
    Хајде да само због играња замислимо да се све ово дешава у Србији и да је полиција приликом хапшења због ширења лажних евра убила извесну особу криминалне прошлости и садашњости, са историјом насилног понашања, која се појављивала у "ријалитијима", а зове се КГ. Замислимо да су његови другари навијачи, затим припадници две криминалне групе из нама суседне и братске државе, који се свакодневно убијају на нашим улицама, као и припадници екстремне левице, почели да пале аутомобиле по Новом Саду, Београду, Нишу и другим већим местима, да пљачкају продавнице, заустављају саобраћај, премлаћују пролазнике и полицајце и руше градове.

    Замислимо да их ми подржавамо.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.