VIDEO: Na pitanje o Trampu premijer Kanade ćutao 21 sekundu

Premijer Kanade Džastin Trudo ćutao je duže od 20 sekundi pošto je na konferenciji za štampu upitan da prokomentariše najavu američkog predsednika Donalda Trampa da će upotrebiti vojsku kako bi suzbio demonstracije u zemlji.
Upitan šta misli o izjavi američkog predsednika dan ranije u kojoj je zapretio da će u pomoć pozvati vojsku da bi zaustavio nerede, kao i o ispaljivanju suzavca u Vašingtonu kako bi Tramp mogao da dođe pred crkvu i fotografiše se.
 
Trudo je prvo ćutao 21 sekundu a potom je odgovorio.
 
"Svi sa užasom i zaprepašćenjem posmatramo šta se događa u Sjedinjenim Američkim  Državama. Vreme je da se ljudi okupe, vreme je za slušanje", poručio je Trudo.
 
  • Goca

    03.06.2020 18:14
    SLABO
    Slabo! Vrlo SLABO GLUMI. Mora on da uci zanat kod naseg Vucica. Vucic je do sada mnogo puta zasluzio Oskara. Briljantan je!
  • Scotch Bonnet

    03.06.2020 13:23
    A šta reći na nesposobnu Trampovu administraciju.
    Rasista bio, rasista ostao.
  • Trt

    03.06.2020 12:53
    Kanada pod Trudoom napreduje i ekonomski i civilizacijski krupnim koracima, normalno da je lik bauk za eskadrilu primitivnih musavaca koji se lože na Trampa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet