Majstorima pretio pištoljem nezadovoljan cenom izvedenih radova

Stariji muškarac iz Trebinja ugrozio je sigurnost majstora koji su mu ugrađivali prozore na kući, uperivši u njih pištolj jer je bio nezadovoljan cenom izvedenih radova.
Majstorima pretio pištoljem nezadovoljan cenom izvedenih radova
Foto: Pixabay
Kako pišu Nezavisne novine, pre ugradnje on navodno nije razumeo da će celokupni iznos biti toliko visok.
 
Jedan od izvođača je sve prijavio policiji, gde je pomenutog Trebinjca starog 71 godinu optužio da je u njega uperio pištolj i uputio mu reči pretnje, što je, kako je rekao, kod njega izazvalo osećaj straha i ugroženosti po život.
 
U Policijskoj upravi Trebinje je samo potvrđena ova prijava, uz navode da je u toku dokumentovanje krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti.
  • Samo iz Vojvodine

    03.06.2020 13:20
    Prevarile deku sotone
    Majstori su agresivni i prevrtljivi, prećutkuju cenu.

    Pogotovo oni odande.

    Od kako je SNS sve bezobrazniji.
  • Dejan

    03.06.2020 11:16
    I ja sam ugrađivao prozore ali smo sve rešili uz vojnički bajonet, buzdovan šestoper i nekoliko drvenih palica sa ergonomskim rukohvatom. Ništa pištolj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet