U Sloveniju mogu da uđu građani 17 zemalja, na listi nema Srbije

Od danas u Sloveniju bez ikakvih restrikcija mogu da uđu građani 17 zemalja, a na toj listi nema Srbije.
U Sloveniju mogu da uđu građani 17 zemalja, na listi nema Srbije
Foto: 021.rs
Ranije je građanima Austrije, Hrvatske i Mađarske bilo dozvoljeno da pređu granicu Slovenije, a sada je ta lista proširena za još 14 zemalja, prenosi STA.
 
Prelazak je dozvoljen građanima Bugarske, Kipra, Češke, Estonije, Finske, Nemačke, Grčke, Islanda, Letonije, Litvanije, Lihtenštajna, Norveške, Slovačke i Švajcarske. Te zemlje su stavljene na listu na osnovu epidemiološke situacije, a ukoliko se situacija u nekoj od zemalja pogorša, one će biti skinute sa liste.
 
Državljani zemalja koje nisu na listi moraće da idu u 14-dnevni karantin, a jedini izuzetak su radnici u međunarodnom saobraćaju, osobe koje obavljaju teretni saobraćaj, osobe koje prolaze u Sloveniju i vlasnici diplomatskih pasoša.
  • Olb

    08.06.2020 21:16
    @Novosadjanka 08.06.2020 • 09:52
    Sve trcim...
    Pa u Austriji i Nemačkoj je mnogo više obolelih nego kod nas. No Comment."

    sta ces kad te ne vole
  • London Boy

    08.06.2020 20:55
    Hahaha ... Srbija leči 4000 ljidi za jedan dan a Lončar nikako da objasni kako je to postignuto kad i celoj državi nema ni 100 respiratora a da bi se neko izlečio od Korone treba 2-3 nedelje. U Briselelskim političkim krogovima smo poznati kao "masters of the begging bowl" a ovu Vučićevu administtaciju posprdno zovu "gang of crooks"
    Naravno da nama svi veruju. Kako da ne.
  • ozvalavljen

    08.06.2020 19:19
    Mouth saliva
    @Novosadjanka

    nego, hoces li glasati za Voljenog?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet