U Italiji preminulo još 78 pacijenata od virusa korona

U Italiji je u poslednja 24 sata od posledica zaraze korona virusom umrlo 78 osoba, odnosno ukupno 34.301.
U Italiji preminulo još 78 pacijenata od virusa korona
Foto: FoNet/AP
U saopštenju se navodi kako je broj aktivnih slučajeva manji za 1.512 i iznosi 27.485.
 
Ujedno je broj zaraženih povećan na 236.651, a u poslednja 24 sata potvrđeno je 346 novih slučajeva zaraze. Broj oporavljenih veći je za 1.780 i iznosi 174.865. U poslednja 24 sata umrlo je 78 osoba, čime je ukupan broj umrlih od infekcije u ovoj zemlji povećan na 34.301.
 
Civilna zaštita je saopštila i kako se među danas potvrđenim smrtnim slučajevima u Laziju nalaze dva do kojih je došlo u poslednja 24 sata, dok su 23 osobe preminule u martu i aprilu, ali njihovi slučajevi nisu bili zabeleženi. Nastavlja da opada i broj pacijenata na odeljenjima za intenzivnu negu. Tako broj koji je juče iznosio 227, danas iznosi 220.
 
U Italiji je na prisustvo korona virusa obavljeno više od 4,5 miliona testiranja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.