Grčka ponovo otvara bordele, dozvoljene posete od najduže 15 minuta

S obzirom na relativno mali broj slučajeva virusa korona - 3.148 i 185 preminulih, Grčka je dozvolila ponovni rad kompanija, putovanja, a od ponedeljka i rad bordela, međutim, prema strogim pravilima.
Grčka ponovo otvara bordele, dozvoljene posete od najduže 15 minuta
Foto: Pixabay
Posete su ograničene na 15 minuta po mušteriji, a preporučuje se da i seksualna radnica i klijent nose maske, preneo je CNN.
 
Vrata i prozori treba da budu otvoreni kako bi bio omogućen ulazak svežeg vazduha, a plaćanje je isljučivo karticom, a ne kešom.
 
Bordeli treba da sačuvaju listu klijenata s imenima i brojevima telefona u zatvorenoj koverti četiri nedelje, u slučaju da vlasti moraju da pronađu inficirane.
 
I druge zemlje razmišljaju da ponovo dozvole rad seksualnih radnika, pa holandska vlada planira da ponovo otvori bordele 1. septembra, iako ima poziva da to učini i ranije.
  • Dragan Stojanović

    17.06.2020 22:36
    Zasto od 21-og?
    Kod nas bordel radi od 2012-e,karaju nas i to bez da placaju. Skoro je leglo 100€ ali malo je to koliko ce se a da bude posle 21-og.
  • Nikola

    17.06.2020 15:08
    A sta je tu novo? Pa nasa uvazena clanica kriznog staba je odavno rekla da se korona ne prenosi seksualnim kontaktom a takodje da ste sigurni ako kontakt nije preko 15 min.
  • Zahe Bant

    17.06.2020 15:00
    Eh,
    Kod nas se bordel otvara 21. Juna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet