Još 40 slučajeva korone u Crnoj Gori

U Crnoj Gori je potvrđeno 40 novih slučajeva infekcije korona virusom, tako je broj aktivnih slučajeva 289, saopštio je Institut za javno zdravlje.
Još 40 slučajeva korone u Crnoj Gori
Foto: Pixabay
Od toga 21 su kontakti prethodno potvrđenih slučajeva, dva slučaja su uvezena, dok se kod 17 obolelih traga za izvorom infekcije.
 
Najviše zaraženih je u Podgorici, 79 osoba, i Rožajama 78 slučajeva zaraženih.
 
Vlada Crne Gore podsetila je građane na obavezujuće mere nošenja maski, držanja distance u tržnim centrima, marketima, prodavnicama u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.
 
U Crnoj Gori je 2. juna proglašen kraj epidemije nakon što 28 dana nije bilo registrovanih slučajeva infekcije. Prvi novi slučaj je registrovan 14. juna, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet