Još 21 osoba pozitivna na virus korona u Sloveniji, proteklog dana nema preminulih

U Sloveniji je u toku prethodna 24 sata koronavirus potvrđen kod još 21 osobe, čime je ukupan broj zaraženih od početka pandemije skočio na 1.700.
Još 21 osoba pozitivna na virus korona u Sloveniji, proteklog dana nema preminulih
Foto: Pixabay
Novih smrtnih slučajeva od posledica kovid 19 u toku jučerašnjeg dana nije bilo, te broj preminulih od ove bolesti i dalje iznosi 111.
 
Na bolničkom lečenju zbog kovid 19 nalazi se šestoro pacijenata i svi se nalaze u stabilnom stanju, prenosi agencija STA.
 
Nakon dužeg vremena, novi slučajevi zaraze koronavirusom ponovo su zabeleženi u domovima za negu starih lica. Do osam sati jutros u domu za stare u Vipavi potvrđeno je devet slučajeva zaraze, pet među osobljem i četiri među štićenicima.
 
U toku prethodnog dana u Sloveniji je sprovedeno 716 testova na koronavirus, ukupno 106.368 od početka pandemije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.