U Crnoj Gori još 87 zaraženih virusom korona

U poslednja 24 časa testirano je 709 uzorka, a potvrđeno 87 novih slučajeva zaraze korona virusom u Crnoj Gori, saopštio je danas Institut za javno zdravlje u Podgorici.
U Crnoj Gori još 87 zaraženih virusom korona
Foto: Pixabay
Među pozitivnima su bili i rezultati dve osobe koje su preminule tokom jučerašnjeg dana u Plavu i Rožajama, a prijavljena su i dva smrtna ishoda kod pacijenata koji su od ranije bili pozitivni, a lečeni su u Kliničkom centru Crne Gore i Oopštoj bolnici u Beranama.
 
Od početka juna od posledica infekcije korona virusom umrlo je 14 osoba, a jedan slučaj se laboratorijski obrađuje.
 
Najviše umrlih bilo je u opštini Rožaje (6), Podgorici, Beranama, Bijelom Polju, Baru, Plavu, Ulcinju, Gusinju i Petnjica po jedan jedan.
 
Od početka juna registrovano je ukupno 840 novozaraženih, uz 14 potvrđenih smrtnih ishoda i trenutno 10 oporavljenih. Trenutno je aktivno 816 slučajeva, a pojedinačno ih je najviše u Podgorici (308) i Rožajama (151). 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet