Tramp prvi put od početka pandemije stavio masku

Američki predsednik Donald Tramp u subotu se prilikom posete vojnoj bolnici prvi put pojavio s maskom na licu, koju je od početka pandemije izbegavao da nosi u javnosti.
Prilikom posete vojnicima na lečenju i bolničkom osoblju u vojnom medicinskom centru "Volter Rid" u Betshedi Tramp se prvi put pojavio prekrivenog lica otkad je virus Covid-19 ranije ove godine počeo da se širi SAD.
 
Tramp je izjavio da je "sjajna stvar" nositi masku u bolnici, posebno u razgovoru s vojnicima od kojih su neki upravo sišli sa stola za operaciju.
 
Čelnici zdravstvenih ustanova pozvali su građane da nose maske jer to usporava širenje virusa od kojeg je u SAD-u do petka umrlo oko 134 hiljade ljudi.
  • Zoki

    12.07.2020 11:34
    Nekako je lepši ovako, šteta samo što maska ne prigušuje budalaštine koje izgovara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izborna komisija: Putin ubedljivo pobedio

Aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin ubedljivo je pobedio na predsedničkim izborima, koji su održani u prethodna tri dana, jer posle 70 odsto prebrojanih glasova ima podršku 87,17 odsto birača.