Umro francuski pedofil kojem je pretilo streljanje u Indoneziji, pronađen u ćeliji sa žicom oko vrata

Fransoa Kamij Abelo, koji je optužen za seksualno zlostavljanje više od 300 dece u Indoneziji, umro je nakon pokušaja samoubistva u zatvoru, rekao je danas portparol policije u Džakarti Jusri Junus.
Prema njegovim rečima, Abelo je prebačen u bolnicu nakon što su ga čuvari zatvora pronašli da leži na podu ćelije sa žicom omotanom oko vrata.
 
"Njegovo stanje je bilo stabilno, ali se potom pogoršalo zbog oštećenja mozga usled nedostatka kiseonika uzrokovanog pokušajem samoubistva", naveo je Junus.
 
Abelo je uhapšen krajem prošlog meseca u hotelskoj sobi gde je pronađen sa dve gole devojčice. Policija je dobila dojavu od meštana koji su izrazili sumnju da strani državljanin u hotelu iskorišćava decu.
 
Abelo (65) je krajem prošle nedelje predstavljen javnosti u lisicama. Šef policije u Džakarti Nana Sudžana naveo je da se na snimcima pronađenim na njegovom računaru vidi da je bio umešan u seksualno zlostavljanje 305 dece od 10 do 17 godina. Sudžana je istakao da je Abelo plaćao decu određenom sumom i tukao onu koja su odbijala da mu se povinuju.
  • mikrob

    13.07.2020 22:07
    Tako treba da zavrse svi pedofili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet