Na grčkim plažama produžene mere bezbednosti do 31. jula

Mere bezbednosti zbog epidemiije korona virusa na grčkim plažama produžene su do 31. jula, izjavio je danas zamenik ministra razvoja i investicija Nikos Papatanasis.
Na grčkim plažama produžene mere bezbednosti do 31. jula
Foto: Pixabay
Kako prenosi agencija ANA, on je u ranijem intervjuu televiziji ANT1 rekao da bi odluka o zabrani tradicionalnih festivala mogla biti produžena do kraja avgusta. Papatanasis je naglasio važnost individualne odgovornosti i poštovanja mera, dodajući da mehanizmi za inspekciju svakodnevno funkcionišu.
 
Papatanasis je zatražio od građana da prijave ako vide da se mere bezbednosti ne poštuju i zahtevao njihovu primenu, dodajući da je 1.520 telefonskih linija otvoreno za podnošenje žalbi.
 
On je rekao da neće ponovo biti uvedena blokada zemlje, već će biti donošene lokalne mere tamo gde je potrebno.
  • DjakoN

    17.07.2020 09:05
    tuga...
    Nek vam letuju globalisti!! I ova grcka je zadnje 3 godine pocela da mi se gadi. Konstanto neke antisrpske mere uvode! Moj novac vise videti necete! Radije cu svake trece godine negde letovati nego da dopustim da nam ****** po glavama na razne nacine!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet