Rusi i Azerbejdžanci mogu u Crnu Goru, odluka o Srbiji odložena

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti odlučilo je da državljani Rusije i Azerbejdžana mogu da ulaze u Crnu Goru bez dodatnih uslova.
Rusi i Azerbejdžanci mogu u Crnu Goru, odluka o Srbiji odložena
Foto: Pixabay
Odluka je doneta nakon što je Operativni štab za turističku privredu predložio da Rusija i Azerbejdžan budu dodati na "zelenu listu" država čiji rezidenti mogu da ulaze u Crnu Goru bez uslova.
 
Štab je predložio i da se razmotri liberalizacija ulaska u Crnu Goru rezidenata država Zapadnog Balkana, ali je odluka o tome odložena.
 
Nacionalno koordinaciono telo je ocenilo da nema smetnji za liberalizaciju ulaska ruskih i azerbejdžanskih rezidenata, dok je odluka o rezidentima država okruženja prolongirana dok Institut za javno zdravlje ne dostavi procenu epidemiološkog rizika po Crnu Goru za svaku državu pojedinačno, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet