Los Anđeles: Može veliko okupljanje, ali bez struje i vode

Gradonačelnik Los Anđelesa Erik Garseti poručio je danas da će gradske službe imati ovlašćenja da isključe vodu i struju na imanjima gde se organizuju okupljanja i velike zabave, uprkos zabranama koje su uvedene u cilju sprečavanja širenja korona virusa.
Los Anđeles: Može veliko okupljanje, ali bez struje i vode
Foto: Pixabay
Garseti je rekao da su takve kuće postale "noćni klubovi na brdima" i da će fokus biti na takvim okupljanjima, koje predstavljaju značajan rizik po bezbednost, prenosi BBC.
 
Nove mere će stupiti na snagu u petak.
 
Kalifornija je najteže pogođena savezna država kovidom 19 sa oko 532.000 potvrđenih slučajeva infekcije, od čega 197.912 u Los Anđelesu, i 9.872 smrtna slučaja.
  • Svetlana

    06.08.2020 22:59
    Dobro je
    Da eto negde ima neko gori i od nas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet