Pooštren režim prelaska grčke granice, tokom noći samo preko jednog prelaza

Od večeras, 7. jula, stupa na snagu zabrana grčkih vlasti o prelasku svih kopnenih graničnih prelaza prema Grčkoj od 23 časa do 7 sati ujutru.
Pooštren režim prelaska grčke granice, tokom noći samo preko jednog prelaza
Foto: Pixabay
Agencija BTA izveštava da je iz zabrane izuzet samo prelaz Kulata-Promahon na granici sa Bugarskom.
 
Juče je predstavnik grčke vlade Stelios Pecas najavio ovu novu restrikciju uz obrazloženje da je uvedena zbog povećanja broja zaraženih od korona virusa.
 
Grčke vlasti su juče zabranile ulazak u zemlju tokom noćnih sati preko prelaza Kakavia na granici sa Albanijom, ali je ova mera, nešto kasnije, uvedena za sve kopnene prelaze osim Kulata-Promahon.
  • Dejan

    07.08.2020 10:43
    Ovi ludaci iz atine su totalno upropastili severni deo Grcke sa njihovim nenormalnim zabranama sve pod uticajem globalista o "opasnom" virusu gde 99% ljudi nema nikakve simptome ili ima simptome klasicnog gripa. To su verovatno uradili i namerno jel ti Grci iz atine uopste nisu kao ovi sa severa i oni nas ne mirisu ni najmanje a ne vole preterano ni svoje severne sunarodnike.
  • Turista

    07.08.2020 10:16
    Sreca da je od 7.jula vest, a ne od 7.avgusta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.