Fejsbuk zaposlenima daje 1.000 dolara za troškove tokom rada od kuće

Kompanija Fejsbuk dozvoliće svojim zaposlenima da rade od kuće do jula 2021. godine zbog pandemije korona virusa, saopštila je portparolka te društvene mreže.
Fejsbuk zaposlenima daje 1.000 dolara za troškove tokom rada od kuće
Foto: Pixabay
Fejsbuk će, kako je dodala, dodeliti zaposlenima 1.000 dolara za potrebe rada od kuće.
 
Portparolka Fejsbuka navela je da se kompanija odlučila na taj potez na osnovu uputstva zdravstvenih i vladinih stručnjaka, kao i odluka koje su donete na osnovu internih rasprava u kompaniji. Kompanija je saopštila da će nastaviti da otvara kancelarije u ograničenom kapacitetu tamo gde je to dozvoljeno.
 
Ipak, Fejsbuk je saopštio da je malo verovatno da će ponovo otvoriti kancelarije na mnogim lokacijama u Sjedinjenim Američkim Državama i u Latinskoj Americi pre kraja godine, zbog velikog broja obolelih od kovida-19.
 
Fejsbuk se odlukom da dozvoli rad od kuće do jula 2021. godine pridružio drugim velikim tehnološkim firmama koje se preduzele slične korake.
 
Gugl je u julu objavio da će omogućiti zaposlenima, koji ne moraju da budu u kancelariji, da rade od kuće do kraja juna 2021. godine, dok je Tviter predložio rad od kuće na neodređeno vreme za neke od svojih zaposlenih.
  • Vesna

    08.08.2020 10:02
    Bravo
    Tako treba! Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet