U Severnoj Makedoniji umrle četiri osobe, još 200 novih slučajeva

U Severnoj Makedoniji umrle su još četiri osobe sa koronavirusom i registrovano je 200 novih slučajeva te zaraze, objavilo je Ministarstvo zdravlja.
U Severnoj Makedoniji umrle četiri osobe, još 200 novih slučajeva
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju, ukupan broj umrlih od kovida 19 je porastao na 523, a broj potvrdjenih slučajeva od početka epidemije na 11.754.
 
Takozvanih aktivnih slučajeva ima 3.609, a prema podacima Ministarstva zdravlja, na respiratoru je pet, a na kiseoničkoj podršci 37 pacijenta.
 
Institut za javno zdravlje Severne Makedonije registrovao je još 15 pacijenata koji su ozdravili, čime je broj izlečenih povećan na 7.622.
 
U prethodna 24 sata uradjeno je 1.828 testova na prisustvo koronavirusa, a od početka epidemije u Severnoj Makedoniji ukupno 113.619.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet