Šerif policijske stanice svojim službenicima zabranio da nose maske

Jedan šerif na Floridi naložio je svojim policijskim služenicima da ne nose zaštitne maske i zabranio je maske unutar svoje policijske stanice, dok u toj saveznoj američkoj državi raste broj zaraženih i preminulih od virusa korona.
Šerif Bili Vuds iz okruga Merion u centralnom delu Floride, poslao je poruku osoblju u kojoj im zabranjuje nošenje maske.
 
"Dok ste u smeni i radite kao moji službenici, nećete nositi maske", naveo je Vuds koji je dodao da postoje izuzeci kao što su rad u zatvorima, školama, bolnicama ili sa osobama kod kojih se sumnja da su zaražene koronom.
 
Šerif je svoju odluku obrazložio time da policijski službenici treba da imaju jasnu komunikaciju sa ljudima koji ulaze u policijsku stanicu.
 
U Floridi nije obavezno već preporučeno nošenje maski. U toj američkoj saveznoj državi u sredu su od virusa korona umrle 212 osobe, a od početka epidemije 8.765.
  • Vlada

    13.08.2020 15:46
    Sloboda izbora
    Bravo.Tako se bori protiv korona-diktature
  • BELENYI

    13.08.2020 15:10
    BBBBBBBB
    Bravo ŠERIFE !!! Svaka čast !!! Samo da i njega ne "NAKRPI" DR KON !!!!!
  • pawlle

    13.08.2020 13:40
    neko mora biti i pametan u ovoj ludnici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.