Krivična prijava zbog koncerta na plaži u Crnoj Gori

Ulcinjska policija je danas nadležnom državnom tužiocu podnela krivičnu prijavu protiv F.H. iz Ulcinja, koji je na plaži Barbosa u Ulcinju 12. avgusta organizovao muzički koncert kojem je prisustvovalo oko 1.000 ljudi.
Krivična prijava zbog koncerta na plaži u Crnoj Gori
Foto: Pixabay
Na taj način on je prekršio mere Ministarstva zdravlja i izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.
 
Pored krivične prijave, protiv odgovornog lica u pravnom licu i pravnog lica Komunalna inspekcija i inspektori turističke inspekcije izrekli su novčanu kaznu od 3.650 evra, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet