Zatvaraju se svi noćni klubovi u Španiji

Španski ministar zdravlja Salvador Ila izjavio je danas da će, u sklopu borbe protiv virusa korona, biti zatvoreni svi noćni i disko klubovi.
Zatvaraju se svi noćni klubovi u Španiji
Foto: Pixabay
Korisnici usluga staračkih domova će moći da primaju samo jednog posetioca dnevno, i to na jedan sat, rekao je Ila. Na javnim mestima je zabranjeno pušenje, ukuliko nema mogućnosti da se održi udaljenost od dva metra.
 
Najavljeno je da će policija strože kontrolisati zabranu uličnih okupljanja radi konzumiranja alkohola, javlja AP.
 
Od kada je Španija 21. juna počela da ublažava restriktivne mere, raste broj novih slučajeva virusa korona. Za protekle dve nedelje je registrovano skoro 50.000 novih slučajeva zaraze, što je u proseku oko 3.500 dnevno. 
  • sandra

    20.08.2020 06:44
    vazduh
    ne samo da bi dezinfikovao vazduh već bi i neutralisao duvanski dim .
  • Djurdjija

    14.08.2020 19:46
    djurdjija@gmail.com
    Spanci zatvaraju klubove a mi produzavamo radno vreme da li je to pametno. Najpametnije bi bilo da u restoranima i klubovima budu postavljeni fotokataliticki preciscivaci vazduha, koji bi cistili i dezinfikovali vazduh od raznih mikroba, alergema i virusa. Mnogo manje zarazavanja bi bilo i nebi morali da nose maske, u zatvorenom prostoru gde je vise ljudi.
  • A

    14.08.2020 16:47
    Kod
    Nas vucic produzava radno vreme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet