Berluskoni napustio bolnicu pošto je preležao koronu

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni danas je napustio bolnicu pošto je preležao kovid-19, rekavši da je preživeo "najopasniji izazov" svog života.
"Sa zadovoljstvom sam sebi rekao: Izvukao si se ponovo", rekao je nasmešeni Berluskoni novinarima na vratima milanske bolnice San Rafaele, gde je primljen 3. septembra nakon što mu je dijagnostikovan kovid-19.
 
Njegov lekar Alberto Zangrilo rekao je prošle nedelje da je 83-godišnji medijski tajkun imao upalu pluća i da se smatrao visokorizičnim pacijentom zbog svojih godina i postojećeg zdravstvenog stanja, koje uključuje i srčane probleme.
 
Zangrilo je rekao da bi Berluskoni umro da se suočio s istim simptomima u martu ili aprilu, ali lekari su naučili puno od početne pojave korona virusa i sada su spremniji za borbu s bolešću.
  • E kovide, kovide

    14.09.2020 20:39
    Retko odvratan lik.
  • Aleksandar

    14.09.2020 18:21
    Duhovito!
  • Altobeli

    14.09.2020 17:43
    Pa ovaj čovek je neuništiv!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).