Novosađanin i Sarajlija u centru Sarajeva pijani uzvikivali nacionalističke uvrede, pa uhapšeni

Dvojica muškaraca s Pala uhapšena su u centru Sarajeva zbog širenja nacionalne netrpeljivosti i vandalizma.
Novosađanin i Sarajlija u centru Sarajeva pijani uzvikivali nacionalističke uvrede, pa uhapšeni
Foto: Pixabay
Jutros u 03:30 sati u centru Sarajeva uhapšeni su V. Š. (27) s Pala i N. M. (23) iz Novog Sada, nastanjeni na području opštine Pale.
 
Oni su pijani uzvikivali nacionalne i verske uvrede, oštetili električno brojilo na benzinskoj pumpi Energopetrol i više betonskih žardinjera, prenosi klix.ba.
  • Vlada

    17.09.2020 15:22
    @Штрандуша

    Kakve veze ima pominjanje Srba sa Bosancem koji se vrati kući iz emigracije pa pravi skandale? Jeste tragedija što ga ovde nismo naučili pameti, nego se samo još više obezobrazio...
  • Bar su uhapšeni

    17.09.2020 10:28
    Tako neki idu i po NS noću, urlaju, izvikuju psovke, uriniraju po ulazima, udaraju nogama po vratima i podrumskim prozorima zgrada, sve u svemu ne deluju nimalo pitomi. Valjda tako pokazuju ljubav prema svom gradu i narodu.
  • Штрандуша

    17.09.2020 10:17
    Vlada @ Аххххххххххххааааххх... Новосађанин, а није Србин, ма да, наравно, како да не...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rekordna zaplena kokaina u Nemačkoj

Nemačka policija je zaplenila rekordnih 35 tona kokaina, vrednog skoro dve milijarde evra, i uhapsila sedam osoba u koordinisanoj raciji u sedam saveznih država.