Tramp: Zaustavljamo masovna ubijanja između Srbije i Kosova

Američki predsednik Donald Tramp u predizbornoj kampanji u Severnoj Karolini rekao je da će, možda, dobiti Nobelovu nagradu za mir, a u tom kontekstu pomenuo je i Kosovo, rekavši da njegova administracija uspeva da zaustavi "masovna ubijanja" koja se već godinama dešavaju na tom prostoru.
Tramp: Zaustavljamo masovna ubijanja između Srbije i Kosova
Foto: FoNet/AP
"Zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije. Dugo su se ubijali, a sada će prestati. Rekao sam im, momci, hajde da se sastanemo. Znate, stotinama godina su se ubijali, pod različitim imenima", rekao je Tramp, govoreći o tome kako je nominovan za Nobelovu nagradu za mir, a "lažni mediji" u SAD nisu o tome izvestili u svojim emisijama.
 
Sedam poslanika Evropskog parlamenta predložilo je Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir i uputili su nacrt rezolucije kojom od Evropske komisije i Evropskog saveta traže da podrže njihov predlog.
 
Ranije ovog meseca, Trampa je za Nobelovu nagradu za mir predložio i član norveškog parlamenta Kristijan Tibring-Gjede.
 
Tramp je drugu odvojenu nominaciju za Nobela za mir, zajedno sa vladama Srbije i Kosova, dobio na predlog Magnua Jakobsona, publiciste iz Švedske, koji je tri strane nominovao zbog sporazuma o ekonomskoj normalizaciji, potvrdio je na Tviteru specijalni izaslanik predsednika Trampa za pregovore Srbije i Kosova, Ričard Grenel.
  • Ne

    21.09.2020 12:35
    Seri
    Gde se vi ameri pojavite rat je neminovan-sredi jad i bedu u svojoj kuci
  • Andrija Šrek

    21.09.2020 10:20
    ...
    Koštunica likes this.
  • xx

    20.09.2020 22:53
    Ispricao je to ovako u kontekstu "Draga dosao sam kuci pogodi sta se desilo , dobio sam Nobelovu nagradu , sutra sam dosao opet kuci i opet rekao prvoj dami ,draga neces verovati dobio sam i drugu Nobelovu nagradu upali tv da gledamo na NBCju ,Melanija upali tv prva vest pozari , kaze Tramp sledeca je vest ono nesto drugo , pa trece , peto i laku noc .Tramp kaze napravili smo dil za Izreal , zaustavili ubijanja izmedju Srbije i Kosova* , a nigde vesti o tome .Fake news ,Tramp je narodu smanjio takse , smanjio cene goriva , vratio poslove u Ameriku , stisao Kinu i sad neki ovde debili sto niti prate tu kampanju niti znaju sta se desava i ko je sleepy Joe sto u lajvu cita sa telepromtera dobijena pitanja i odgovore od Cnn ,Nbc i ostalih , imaju znanje kao i pripadnici Americke Antife zato ce Tramp i dobiti nove 4 godine.I da koja je razlika izmedju Trampove frizure i mokrog rakuna , mokri rakun nema 7 milijardi dolara u banci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet