Kolima udarili policajca u Skoplju i pobegli

Policija u Skoplju uhapsila je dva mlađa muškarca koji su automobilom udarili policajca i pobegli, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije.
Kolima udarili policajca u Skoplju i pobegli
Foto: Pixabay
Kako se navodi, 19-godišnji A. D. i 21-godišnji K. M. su noćas oko jedan sat vozilom "sitroen berlingo" udarili i povredili policajca koji je na Bulevaru Borisa Trajkovskog, radarom kontrolisao saobraćaj.
 
Vozač i suvozač su ubrzo pronađeni i privedeni u policijsku stanicu, a povređeni policajac je prevezen u Klinički kompleks "Majka Tereza" na ukazivanje medicinske pomoći.
 
Tokom jučerašnjih pojačanih kontrola saobraćaja u Skoplju, prema podacima MUP, policija je sankcionisala 210 vozača, od kojih je 81 kažnjen zbog brze vožnje, a 11 zbog vožnje bez vozačke dozvole.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet