Srušio se nadzemni pešački prelaz kod Moskve, 51 povređena osoba

Najmanje 51 osoba je povređena kada se usled preopterećenja srušio nadzemni pešački prelaz u blizini Moskve, potvrđeno je iz direktorata ruskog ministarstva za vanredne situacije.
Srušio se nadzemni pešački prelaz kod Moskve, 51 povređena osoba
Foto: Pixabay
Direktorat ruskog ministarstva za vanredne situacije potvrdio je da je, prema poslednjim podacima od 13 časova, 51 osoba povređena usled kolapsa nadzemnog pešačkog prelaza u Moskovskom regionu.
 
Povređeni su prevezeni u različite bolnice, a neki od njih su se lekarima obratili samoinicijativno, prenosi Tas.
 
Nadzemni pešački prelaz srušio se u gradu Stupino u blizini Moskve, a prema preliminarnim podacima, do nesreće je došlo usled preopterećenja.
 
Nadležni su ranije prijavili da je u nesreći povređeno 39 ljudi, a da se 18 osoba nalazi u kritičnom stanju. Smrtni slučajevi nisu prijavljeni.
  • ime

    27.09.2020 16:49
    prelaznica
    nije pasarela preko neke saobraćajnice kako bi čovek možda najpre pomislio čitajući, već u nekom magacinu, pogonu, slično
    https://russian.rt.com/russia/foto/787280-stupino-perehod-obrushenie

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.