Sarajevo: Vrane napale ženu s detetom

Baš kao u horor filmu, besne vrane su u sredu napadale ljude koji su šetali ulicama Sarajeva. Vrane su napale i jednu Zagrepčanku i pri tome je ozbiljno povredile.
Baš kao u horor filmu, besne vrane su u sredu napadale ljude koji su šetali ulicama Sarajeva. Vrane su napale i jednu Zagrepčanku i pri tome je ozbiljno povredile.

 

Nesrećnu ženu, koja se svim silama trudila da zaštiti svoje dete, na kraju je spasio novinar koji se slučajno našao na mestu događaja. Žena je bila prekrivena krvlju, a okupljeni prolaznici brzo su joj dozvali taksi koji ju je prebacio u bolnicu.

Slično se dogodilo i 28. maja kada su u Novom Beogradu vrane počele da napadaju prolaznike. Prolaznici i stanari novobeogradskih blokova su svedočili da su vrane postale agresivne, letele nisko i čak i napadale.

Stručnjaci su rekli da je ovo prirodna pojava i da vrane u proleće legu svoje mlade, štite ih zbog čega su malo agresivnije. One napadaju ljude u blizini gnezda, jer se boje za svoje mladunce. Jedino rešenje je izbegavanje takvih mesta.

  • Gavro

    02.06.2011 13:48
    predskazanje
    Vrane su ovim činom htele da iskažu revolt zbog trenutnog stanja na Balkanu.
    "Zagrepčanka je bila izuzetno bezobrazna, nosila je majicu sa Hičkokovim likom"- rekla je u svoju odbranu jedna od prisutnih vrana, koja je želela da ostane anonimna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet