Kandidat u "Ljubav je na selu" ubio partnerku i sebe

Policija sumnja da je Austrijanac Alfred Tipelrajter (44), koji je 2005. godine učestvovao u njihovoj verziji emisije "Ljubav je na selu", ubio svoju partnerku Nemicu Korneliju L. (45) a nakon toga i sebe, piše nemački Kurir.
Policija sumnja da je Austrijanac Alfred Tipelrajter (44), koji je 2005. godine učestvovao u njihovoj verziji emisije "Ljubav je na selu", ubio svoju partnerku Nemicu Korneliju L. (45) a nakon toga i sebe, piše nemački Kurir. Mrtvu Korneliju pronašao je u ponedjeljak Alfredov sin (14) na imanju u Donjoj Austriji.

Policija je objavila kako je mrtvu ženu našao u kuhinji i da je imala ubodne rane na grudima, glavi i rukama. Dečak je pozvao hitnu pomoć i policiju. Policajci i specijalci su pretražili okolinu jer su sumnjali da se naoružani ubica nalazi u blizini. Međutim, uskoro su u senu pronašli mrtvog Alfreda. Prerezao je sebi vene i iskrvario. Policija je navodno na imanje dolazila i pre jer su se Alfred i Kornelija nekoliko puta posvađali.

Policija je u Alfredovom džepu pronašla oproštajno pismo ali njegov sadržaj nije objavila, piše Krone.at.

Alfreda su 2005. godine u emisiji predstavili kao poljoprivrednika koji voli biti sam svoj gazda, voli plesati i dopisivati se na internetu. U emisiju se prijavio nakon što se razveo od supruge s kojom je imao troje dece. Tada je rekao kako bi htio da ima još dece. U to vreme je živeo na imanju od 60 hektara sa svojom mamom. Za sebe je rekao da je spontan, veran i pošten. Tražio je ženu koja je vedra, verna i voli prirodu.

Voditeljka emisije Ketrin Lamp kaže da se seća Alfreda. Dodaje da joj se činio jako simpatičan. Ipak, Alfred u emisiji nije našao ljubav. Kako piše Bild, Korneliju je upoznao na internetu, a živeli su zajedno pola godine.

Vol.at piše da je ATV, privatna produkcijska kuća koja je snimala emisiju, u februaru ove godine kontaktirala Alfreda. "Često zovemo bivše kandidate kako bi proverili kako se njihov ljubavni život razvija nakon emisije", rekli su na ATV-u. Alfred im je tada navodno rekao DA je još uvek samac. (Nezavisne novine)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet