VIDEO: Kongresmen devojkama slao slike svog penisa

Američki kongresmen Entoni Viner uplakan je priznao da je putem Tvitera mladim obožavateljkama slao svoju fotografiju na kojoj je prikazan njegov penis.
Američki kongresmen Entoni Viner uplakan je priznao da je putem Tvitera mladim obožavateljkama slao svoju fotografiju na kojoj je prikazan njegov penis.

"Ja sam snimio fotografiju i ja sam je slao", kazao je 46-godišnji demokrata iz Njujorka i dodao da mu je "jako žao za bol koji je prouzrokovao".

Svoje javno priznanje imao je na pres-konferenciji koju je direktno prenosila nacionalna televizija, javljaju agencije.

Fotografija koju su dobile njegove obožavateljke, a među njima i jedna žena iz Sijetla, prikazivala je penis u erekciji u pantalonama, i to u krupnom kadru.

Viner je prvo nedeljama negirao da je on poslao tu fotografiju, tvrdeći da mu je profil bio hakovan. Medijski pritisak naterao ga je da prizna istinu.

Brišući suze, na pres-konferenciji je ispričao da je godinama sa šest žena razmenjivao poruke koje aludiraju na seks. Ipak, dodao je da ih nikad nije upoznao i da nije imao nikakvu "fizičku vezu" ni sa jednom drugom ženom osim sa svojom suprugom. Viner je, inače, već godinu dana u braku.

"Ne znam šta sam mislio. Ovo je bilo destruktivno", rekao je. "Ipak, neću dati ostavku. Jasno, preuzeću odgovornost za ovo."

Viner je ovako postao treći političar iz Njujorka koji je u poslednje vreme imao probleme zbog svojih nastranih navika.

Vinera su tabloidi i ranije proganjali zbog njegovog prezimena koje se izgovara jednako kao kobasica za hot dog.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet