Džinovski pacovi ubili dve bebe

Džinovski pacovi ubili dve bebe u Južnoj Africi.
Džinovski pacovi ubili dve bebe u Južnoj Africi.

Džinovski pacovi dužine i do jednog metra, napali su i ubili dve bebe u Južnoj Africi. Pacovi veliki kao mačke nisu redak prizor u Južnoj Africi, a neka lokalna plemena uzgajaju ih kao stoku za hranu.

Radi se o dva odvojena incidenta, jedan koji se dogodio u siromašnoj četvrti Kajeliša na rubu Kejptauna, a drugi u Sovetu pored prestonice Johanesburga. Trogodišnju Lunati Dvadvu pacov je ubio dok je spavala na improvizovanom krevetu na podu, unutar betonskog bloka koji služi kao dom njene porodice. Majka ju je pronašla kad je već sve bilo gotovo i zatekla prizor iz najgore noćne more.

"Pojedene su joj obrve i obrazi, a jedno joj je oko visilo na komadu mesa. Ne mogu da zaboravim kako mi je ćerka ostala unakažena", rekla je 27-godišnja majka Bukisva Dvadva, a njen suprug policiji je rekao da je to mogao da uradi samo pacov.

Istog dana policija je u mestu Soveto pronašla još jednu žrtvu pacovskog napada. Radilo se o bebi koja je isto tako bila ostavljena sama, dok je njena maloletna majka bila napolju sa prijateljima. "Policija je uhvatila majku i prijavila je za roditeljski nemar i zločin ubistva", rekao je policajac Bongani Mhlongo, prenosi Dejli Mejl.

Ti pacovi, ipak ne napadaju samo bebe, već je jedan od tih džinovskih glodara ubio 77-godišnju ženu, nakon što joj je izgrizao čitavu desnu stranu lica. (Smedia)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet