Advokati se povlače iz slučajeva koje je Tramp pokrenuo zbog glasova

Advokatska firma, koja je zastupala predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa u pokušaju da obori rezultate predsedničkih izbora u Pensilvaniji, povukla se iz najmanje jednog od brojnih slučajeva koji su podneti za način brojanja glasova, prenosi Rojters.
Kandidat Demokratske partije Džozef Bajden, koji je u subotu proglašen za izabranog predsednika SAD, mandat je dobio zahvaljujući i glasovima u Pensilvaniji, ali aktuelni predsednik Tramp odbija da prihvati poraz i uporno tvrdi, bez dokaza, da je na delu izborna prevara. 
 
U tužbi podnetoj u četvrtak, advokati firme "Porter, Rajt, Moris i Artur" navode da su se saglasili sa klijentom da će biti najbolje da se "Porter Rajt" povuče".
 
Trampova kampanja je u procesu izbora novog savetnika, navodi se u podnesku advokatske kancelarije.
 
Druga advokatska kancelarija "Snel i Vilmer" povukla se u utorak sa Trampove tužbe u Arizoni, u okrugu Marikopa, ali je firma saopštila da ne komentariše slučajeve klijenata.
  • Sale

    14.11.2020 06:12
    Ne cudi
    Uvideli da prica o kradji izbora ne pije vode.
    Tramp je najslabiji predsednik SAD nakon Kartera.
  • joooooooj

    13.11.2020 19:59
    Jednu il nijednu ribu sam upec
    pa da nije iz najmenje jednog slucaja da su se povukli bilo bi nula i ne i mogli da kazu da se iko povukao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet