U Italiji 37.000 novih žrtava korone, preminulo 699

U poslednja 24 sata u Italiji je 37.000 osoba inficirano korona virusom, hiljadu više nego predhodnog dana.
U Italiji 37.000 novih žrtava korone, preminulo 699
Foto: FoNet/AP
Već sedam dana broj novozaraženih od kovida-19 u Italiji oscilira na oko 30 i nešto hiljada, stabilan je, a to je, prema rečima šefa civilne zaštite Andzela Borelija, rezultat delovanja antikovid mera koje je vlada uvela pre desetak dana.
 
Postojan je i rast žrtava kovida-19, u jednom danu 699 pacijenata zaraženih virusom je preminulo, pa se ukupan broj umrlih od kovida-19 u Italiji popeo na 48.569.
 
Kako piše list "Manifesto", veliki broj umrlih može se objasniti demografskim faktorima, odnosno time da je Italija po prosečnoj starosti stanovništva među najstarijima na svetu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet