Prva tura vakcine Moderne u Bugarsku stiže u sredu

U Bugarsku će prva tura od 2.400 doza vakcine protiv korona virusa američke kompanije Moderna stići u sredu, 13. januara, najavilo je danas bugarsko Ministarstvo zdravlja.
Prva tura vakcine Moderne u Bugarsku stiže u sredu
Foto: FoNet/AP
Farmaceutska kompanija iz SAD je putem video konferencije obavestila predstavnike radne grupe zadužene za vakcinaciju u Bugraskoj o datumu isporuke, navodi agencija BTA.
  • za to vreme

    09.01.2021 21:06
    u srbiji
    pfizerove samo za članove snsa, za boraniju rusko i kinesko da ne kažem šta....ah, da i Sofija ima već 4 linije metroa tj. 50 kilometara metroa, tako će biti isto i s vakcinama. Eto....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.