Grčka popušta mere, otvaraju se saloni, prodavnice i vulkanizeri

Grčka će uskoro otvoriti maloprodajne radnje, što je naišlo na olakšanje kod vlasnika prodavnica, a "zeleno svetlo" će dobiti i frizerski, kozmetički i ostali saloni za ulepšavanje, kao i vulkanizerske radnje.
U "crvenim" zonama, gde je nivo zaraženih korona virusom i dalje visok, prodavnice će prodavati robu samo preko onlajn narudžbine, što znači da će građani moći da dođu po svoju porudžbinu.
 
Prema podacima grčkih zvaničnika, oko 140.000 ljudi će se vratiti na posao, dok će mušterije i dalje biti u obavezi pre izlaska iz kuće da pošalju SMS poruku vlastima gde idu i sa kojom namerom.
 
Domaći letovi na relacijama u Grčkoj, samo za neophodna putovanja, ne i komercijalna, biće mogući do 25. januara, prema današnjem saopštenju koje je izdalo Grčko civilno vazduhoplovstvo (CAS).
 
Dodaje se da će trenutna zabrana komercijalnih letova unutar Grčke biti produžena do 25. januara i važiće za sve aerodrome. Od ove zabrane su izuzeti letovi vezani za zdravstvo, hitne slučajeve, državnike, vojsku, kargo i vatrogasce, a dozvoljeno je sletanje radi punjenja goriva, međutim, putnici ne smeju da napuštaju avione.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet