BiH proterala četiri državljanke Srbije osumnjičene za prostituciju

Četiri državljanke Srbije, za koje se sumnja da su se bavile prostitucijom u banjalučkom klubu "Karibik dens", deportovane su iz BiH.
BiH proterala četiri državljanke Srbije osumnjičene za prostituciju
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Takođe su depotrovana i dva državljanina Slovenije, a svi su bili privedeni u akciji "Dolar".
 
"Nezavisne" saznaju da su deportovane Zvezdana D, Nina K, Marta V. i Ana S. iz Srbije, te Bernard C. i Miroslav S. koji je tokom akcije i napao policajce.
 
Državljankama Srbije izrečena je mera zabrane ulaska u BiH od dve godine, a Slovencima u trajanju od godine.
 
Tokom akcije "Dolar" privedene su dve Banjalučanke koje su takođe osumnjičene za pružanje seksualnih usluga, kao i dvojica muškaraca koji su zatečeni u klubu. U akciji je bio priveden i vlasnik tog kluba koji je nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode, kao i dve Banjalučanke.
 
Vlasnika terete za navođenje na prostituciju i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.
 
Banjalučanke su priznale su da su pružale seksualne usluge za novac, a kako saznaju Nezavisne, cena "usluga" je bila 400 KM.
 
Ove devojke su prekršajno kažnjene na osnovu priznanja. Tokom akcije pronađena je manja količina droge kod jednog od državljana Slovenije kao i određena suma novca kod pojedinih devojaka.
  • Станко Србин

    26.01.2021 07:40
    Ха ха коментар
    Како могу тако грубо поступати са Србским Старлетама. Оне нису проститутке. Њих унајмљују познати политичари и Бизнисмени. Ако би у Србији тражили материјалну помоћ, биле би упућене на рад у стране компаније за 45.000 дин. Мисле да им је то мало. Али када би тамо радиле, неби им требали свакодневни излази у кафиће и скупе клубове. А то је њихов живот.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet