Zaplenjena vila Borisa Bekera zbog duga

Sud u Španiji zaplenio je luksuznu vilu bivšeg tenisera Borisa Bekera na Majorci, zato što baštovanima duguje 300.000 evra.

Sud u Španiji zaplenio je luksuznu vilu bivšeg tenisera Borisa Bekera na Majorci, zato što baštovanima duguje 300.000 evra.

Beker još od 2007. pokušava da se otarasi usamljene vile bez pogleda na more, koju je platio čak 15 miliona evra. Za to vreme imanje je održavala kompanija koja od Bekera potražuje iznos od 276.162 evra, koji on odbija da plati.

Bekerov advokat je na sudu rekao da plaćanje računa zavisi od prodaje vile. Kako navodi "Majorka cajtung", sa uglednim trgovcem nekretninama Matijasom Kinom, koji je zadužen za prodaju vile, navodno je bilo dogovoreno da do tada on snosi troškove za održavanje bašte. On je to, međutim, osporio na sudu, izjavivši da je zadužen za koordinaciju radova na održavanju, ali ne i za plaćanje. Beker je izgubio proces, a budući da se žalio na presudu, kompanija za održavanje bašti zatražila je da se vila zapleni, što je sud i odobrio. Njemu, međutim, prete novi problemi. Jedan građevinski preduzetnik je podneo tužbu, kojom od Bekera traži nadoknadu od 490.384 evra za radove na rekonstrukciji.

  • burga

    24.06.2011 11:14
    Ovaj Beker verovatno naručuje po kafanama
    siroma' sam al' volim da živim
  • MaloMorgen

    24.06.2011 10:57
    Ma nema brige
    Boris Beker? Ma nema brige, dace im milion ipo, odlezati u drugoj vili 8 meseci sa sve narukvicom, i posle izaci kao posten covek. Kazu da je to normalno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet