Karantin u još šest crnogorskih opština

Crnogorska Komisija za zaštitu stanovništva od kovida-19 danas je, na predlog Instituta za javno zdravlje, odlučila da proglasi karantin na teritorijama opština Podgorica, Cetinje, Ulcinj, Herceg Novi, Nikšić i Plužine, a ta mera je produžena u Budvi i Tivtu.
Karantin u još šest crnogorskih opština
Foto: Pixabay
Od utorka do 10. marta na ulicu će moći da izlaze samo oni koji ispunjavaju jedan od osam predviđenih izuzetaka, saopštilo je Ministarstvo zdravlja, prenosi RTCG.
 
Zabrana rada ugostiteljskih objekata produžena je u Podgorici, Cetinju, Nikšiću, Herceg Novom, Kotoru i Ulcinju, a ta mera će od utorka biti uvedena i u Plužinama.
 
U opštinama Danilovgrad, Bar i Tuzi od utorka će biti dozvoljen rad restorana, kafana, kafeterija, hotelskih restorana i drugih ugostiteljskih objekata, navodi se u saopštenju. 
  • Dragan

    01.03.2021 07:23
    Ah
    Tražili ste,gledajte,uživajte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet