Počelo vakcinisanje u zatvorima u Crnoj Gori

Ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Crne Gore Vladimir Leposavić i ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović priustvovali su danas, u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, početku imunizacija lica koja su na izdržavanju kazne zatvora.
Počelo vakcinisanje u zatvorima u Crnoj Gori
Foto: 021.rs
Borovinić Bojović rekla je da će prvo biti vakcinisani zdravstveni radnici u Upravi, a potom i proitvorena lica, saopštila je Vlada Crne Gore.
 
Vrlo brzo posle završetka procesa imunizacije lica u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija ona će biti u mogućnosti da imaju posete članova porodice uz odgovarajuće uslove i mere, rekao je Leposavić.
 
Time će se učiniti da taj period od kad je počela epidemija koji sad traje već godinu dana ili duže, zabrane poseta sada budu polako povučene, a na kraju imunizacije i potpuno ukinute poručio je Leposavić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet