Navaljni prebačen u bolnicu, pristalice tvrde da mu preti zastoj srca

Ruska zatvorska uprava saopštila je danas da je odlučila da prebaci ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog u bolnicu za zatvorenike.
Zatvorska uprava saopštila je da je Navaljni (44) zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja i da ga doktor pregleda svaki dan.
 
S druge strane, pristalice ruskog opozicionara upozoravaju da mu život visi o koncu.
 
Lekari Navaljnog upozorili su da najistaknutija ruska opoziciona ličnost rizikuje srčani zastoj u "bilo kom trenutku", rekavši da mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo otkako je 31. marta štrajkovao glađu tražeći pomoć lekara.
 
On je ranije stupio u štrajk glađu jer, kako smatra, nije dobio adekvatnu zdravstvenu negu za akutni bol u leđima i nozi.
  • Dema Gogić

    19.04.2021 16:16
    @Nick Nejmovic
    @NickUmaNeImovic: tvoj komentar govori da ti si o Rusiji cuo samo u pricama gastarbajtera i iz tabloida.

    Potpis: гражданин Российской Федерации.
  • Nick Nejmovic

    19.04.2021 14:29
    Pristalice doktori
    Cirkus. Pristalice navaljnog doktori i to daju dijagnoze izvana, ne videvsi "svog pacijenta" hahahaa. Meni vise deluje da je on covek u godinama, jer ako si u zatvoru sa 44 god logicno je da ti nece biti bas udobno. Zatvor nije hotel. Zato te boli noga i ledja. To mnoge ljude boli i van zatvora u relanom zivotu, jer nemaju novac da si priuste komoditete. Inace ovaj Navaljni je dezurni cirkusant kao Djilas, a Putko je dezurni diktator kao i Vucici. Takodje su i u Rusiji na izborima imali "belog preletacevica" koji je kao i ovaj kod nas, jasio konja u belom odelu. Sve je identicno i u Rusiji i u Srbistaniji. Neverovatno mi je da ljudi i dalje navijaju za neke od tih glumaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet