Pronađeno telo dečaka koji je sa ocem nastradao u saobraćajnoj nesreći u Mostaru

Pripadnici Spasilačke službe danas su u Neretvi, ispod Avijatičarskog mosta u Mostaru, pronašli telo četvorogodišnjeg dečaka, koji se je nastradao zajedno sa svojim ocem A.K, kada je automobil u kome su bili sleteo u reku.
Pronađeno telo dečaka koji je sa ocem nastradao u saobraćajnoj nesreći u Mostaru
Foto: Pixabay
Telo dečaka je pronađeno dva kilometra nizvodno od mesta pronalaska automobila, u kome su, pod potpuno nejasnim okolnostima, stradali on i njegov otac. Telo dečakovog oca pronađeno je juče u automobilu.
 
Timovi u kajak čamcima detaljno su pretražili deo uz obale reke u dužini od 1,5 kilometra, od mesta pronalaska automobila do Avijatičarskog mosta.
 
U detaljnu potragu u koritu Neretve, bili su uključeni i ronioci. Oni su dan ranije pregledali vozilo, u kojem je pronadjeno telo A.K. i područje u blizini automobila u krugu od 50 metara.
 
U potragu su bili uključeni i rafteriski timovi iz Konjica.
 
Nestanak A. K. u subotu je prijavila njegova supruga D.K. koja je policiji rekla da se on, prema poslednjim informacijama, zajedno sa njihovim sinom, udaljio u petak u 18 časova iz njihovog ugostiteljskog objekta u naselju Kolonija-Rodoč.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.